Σχετικά με την Villa Athina

Η Villa Athina είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Σάρτη, μόλις 70 μέτρα από την αμμώδη βραβευμένη παραλία της. Διαθέτει έξι στούντιο από τα οποία υπάρχουν δύο σε κάθε όροφο. Σε κάθε ένα από αυτά μπορούν να φιλοξενηθούν από δυο έως τέσσερα άτομα.

Τα δυο στούντιο είναι εξοπλισμένα με διπλό κρεβάτι και κουκέτα ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα με ένα διπλό κι ένα μόνο κρεβάτι. Όλα διαθέτουν μπαλκόνι ενώ τα δύο από αυτά έχουν θέα προς την θάλασσα. 

Ζεστή φιλοξενία, άνεση και ιδιωτικότητα προσφέρονται σε περίσσεια στους επισκέπτες μας. Οικογένειες με παιδιά, παρέες φίλων, ακόμη και ζευγάρια θα απολαύσουν τη διαμονή τους σε αυτά τα σύγχρονα και ευρύχωρα στούντιο με παροχές όπως χώρος πάρκινγκ, κλιματισμός, κουζίνα με εστία μαγειρέματος, τηλεόραση και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (Wi-Fi) σε όλους τους χώρους.


Η φάρμα "Γιάννης"

Με έναν τεράστιο κήπο, ανάμεσα σε ελιές και περιβόλια η Αθηνά και ο Γιάννης, χάρη στην αγάπη τους για την φύση έκαναν ένα όνειρο πραγματικότητα, τη φάρμα "Γιάννης". Έχοντας υπάρξει και οι ίδιοι ταξιδιώτες θέλησαν με αυτό τον τρόπο να προσφέρουν άψογη διαμονή σε συνδυασμό με την εμπειρία της εξοχικής κατοικίας, μυώντας τους φιλοξενούμενους στη μαγεία της φύσης και της γης.